bulletin 7823 april 2018


Inhoud van dit bulletin:

  • AFM-procedure
  • TD-Bank Final payment
  • Correspondentie met SPQI
  • Uitgangspunten bestuur


AFM-procedure
De rechtbank heeft de uitspraak wederom met 6 weken uitgesteld, derhalve tot 30 mei 2018. De verliezende partij zal daarna waarschijnlijk in hoger beroep gaan. Dan zijn we weer tenminste 1,5 jaar verder. Wanneer een nieuwe dagvaarding van SPQI tegen de AFM en de Staat zal worden uitgebracht wordt nog beoordeeld. Meest waarschijnlijk is, dat dit na het vonnis zal gebeuren.


TD-Bank Final Payment
Diverse participanten hebben onlangs een 2e cheque ontvangen inzake de TD-Bank-schikking. Dit betreft de slotuitkering. Deze bedraagt circa 2,5 % van de 1e uitkering.


Betaling en correspondentie met SPQI
Wij verzoeken u dringend uw deelnemersnummer van SPQI te vermelden. Wij kunnen dan eenvoudiger uw gegevens terugvinden en verwerken. Wanneer uw emailadres wijzigt, dient u dit zo spoedig mogelijk aan SPQI door te geven.


Uitgangspunten bestuur
De stichting werkt op basis van “Best Efforts” en sluit aansprakelijkheid uit voor haar werkzaamheden en rapportage. SPQI kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de accuraatheid van de informatie die zij verschaft, zeker in het licht van de grote afhankelijkheid van informatie van derden. SPQI probeert om zo goed en snel mogelijk alle relevante data bij beleggers te krijgen, maar alle beleggers moeten accepteren dat zij zelf altijd 100% verantwoordelijk blijven voor hun keuzes.


Copyright SPQI.nl © PVC2017